Vriendelijke & ruim opgezette mini-camping

Camping Elzenbos in Vorden is een kleine boerencamping. De camping ligt in het typische coulissenlandschap van de achterhoek. Omgeven door prachtige plaatsen als Lochem, Bronkhorst en Ruurlo stapt u vanuit Elzenbos direct in een uitgestrekt fiets- en wandelgebied vol buitenplaatsen, landgoederen en pittoreske boerderijen.

Camping Elzenbos ligt op 800 meter van het Pieterpad. Om de hoek begint met kasteel den Bramel de beroemde 8-kastelen route.

Mocht u geen eigen kampeerspullen hebben dan kunt u bij ons in een knusse en romantische trekkershut (pipo-wagen) overnachten.

Rond de schemering kunt u herten en konijnen zien scharrelen. In het voorjaar lopen er lammetjes in de weide en de kippen leggen zo nu en dan wat eitjes voor u. Wanneer u met de trein naar Zutphen, Ruurlo of Arnhem wilt dan ligt het station van Vorden 2,5 kilometer van ons vandaan. De boemel zelf zoeft éénmaal per half uur bij ons voorbij. Naast de camping ligt  Boerderij Elzenbos die verhuurd wordt als gezellig en comfortabel vakantiehuis aan families, collega's en vriendengroepen.

Op camping Elzenbos staan helaas geen speeltoestellen, wèl is er een speelweide voor honden en bieden wij weidegang voor paarden die met hun ruiters te gast zijn. Rust en ruimte dus. U bent van harte welkom.